Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si a deciziei nr. 200/2015 emisa de Autoritatea Nationala de Supraceghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este ofertarea, negocierea, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru ofertare, negociere, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul asigurare-viata.ro este sunt destinat consumatorilor potentiali si/sau finali, asigurati si/sau potentiali asigurati care au calitatea de utilizatori ale acestor situri.

Utilizatorii site-ului asigurare-viata.ro furnizeaza informatii referitoare la date personale (nume/prenume, data nasterii, numar telefon) inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site.

Prin accesarea site-ului asigurare-viata.ro utilizatorul implicit este de acord sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum se solicita in formularele on-line de completat.

Orice utilizator care acceseaza site-ul asigurare-viata.ro si care ofera date cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe site, isi manifesta acordul in mod implicit de folosire a datelor cu caracter personal.

Datele personale ale utilizatorilor sunt informatii confidentiale si sunt protejate pentru evitarea accesarii nepermise, divulgarii, furtului, utilizarii neconforme, modificarii, distrugerii, asigurand utilizarea conforma a acestora.